Biográfia, avagy mi a sz*r az a CiáN?

Elsősorban kísérletezőkedvből és unaloműzésből alapított kezdetben blackmetal zenekar, majd az idő múlásával inkább kísérletező hangzású békéscsabai noise banda. [Ez a metamorfózis körülbelül 3 és fél percen belül következett be.] Szeretjük keverni a stílusokat, úgy mint: lakodalmas-nintendó-grind, countrygrind, stb... De a zenekar védjegye a hosszú évek munkájával kifejlesztett KONCEPCIONÁLIS SZAR hangzás!

A banda

 • Mfa
  2005 -
  Tősgyökeres alapítótagja a CiáNnak (is). Darkness megjelenéséig az ő üvöltéseit, hörgéseit, krákogásait lehetett hallani a felvételeken. Betegesen vonzódik az általa csak "tök jó"-nak nevezett dolgokhoz, valamint nem veti meg a tudatot tágító élvezeti cikkeket sem. Azon ritka tagok egyike, aki folyamatosan tevékeny részét képezi a bandának.

 • Pasa
  2005 -
  A csapat alapítótagjai közé tartozik, Mfával és Csimpóval együtt. Már az általánosban is - ahol az elsö idökben Darkness padtársa volt - a tanárok egyik "kedvence" volt, mivel beteges viselkedésével többször felhívta magára a figyelmet. Ezeket a kóros magatartászavarokat a mai napig nem küzdötte le - de nem is tesz érte semmit. Lusta, szexmániás, szadista és alkoholista. Legendák szólnak arról, hogy majdnem kifejelt a földböl egy betonba ágyazott vas hirdetötáblát és az alkoholból csak ipari mennyiség van rá hatással. A zenekari pályafutását gitárosként kezdte, de a fejlődésben viszonylag hamar megrekedt, így Darknessel cserélt és mikrofont ragadott.

 • Boba42
  2006 -
  2006 júliusa óta tagja a formációnak, de már korább is nagy CiáN-fan volt. Szabadidejében az Egyetem (!!!) padjait koptatja és fárasztja a környezetét. A banda körüli multimédiás teendőket látja el (klippek, This Kind of Monster DVD), valamint Mfa mellett ő az, aki a belépése óta folyamatosan aktív tag. Amit szeret: saját maga, sör, zene. Amit gyülöl: minden más, élükön a zenekara többi tagjával. Régi harcostársával, Mfával alapították az Illegális Perverzió nevet viselő punkzenekart. Jelenleg a Mother Ticket basszeros/szintise és az aPunk halott basszusgitárosa.

 • Darkness
  2006 - 2008 | 2010 -
  A nagy visszatérő. Pasának volt osztálytársa, és 8. után is tartották a kapcsolatot (eljártak inni). Második ilyen ivászaton ismerte meg Mfát. Bementek a Rolling egykori játéktermébe, ahol egy "emelkedett" pillanatban elénekelték Boba42 öcsséröl az "Egy kis malac" átköltött változatátt (Meszkalin album). Azután Mfa bevette a bandába és szerves tagja lett a CiáN-nak. Egy alkalommal felvetődött benne és Pasában az ötlet, hogy mindenki jobban járna, ha hangszert cserélnének: így lett gitáros. Ám 2008-ban önként távozott a bandából. 2010-ben azonban megtörtént a nagy visszatérés! Ő is sok egyéb zenekart tol, például az aPunk halott frontembere.

 • Csimpó
  2005
  Egyetlen érdeme, hogy a 3 alapítótag egyike. Kezdetben állítólag basszeros lett volna.

 • Tristan Skold
  2006-2007
  Skold 2006. 10. 30-án csatlakozott a bandához. Boba42 -t nővére, Emu révén ismerte meg. Egyszer Boba beszélt neki egy CiáN nevü csapatról. Mivel Skoldot is érdekelte a basszgitár és a CiáN is a bőgőst keresett, az iskolai diákhéten Darkness és Boba42 felajánlották a tagságot. Mivel absztinens - és sehogy máshogy sem pusztítja magát - gyakran "Anti-alkoholista geci"-nek hívták a bandában. Ja és fontos tudni róla, hogy egy osztálykirándulás során BESZART (nem, nem általános iskolás kirándulás folyamán, hanem KÖZÉPISKOLÁBAN!). Bővebb információk a KaksiBandi c. dalban. Az igazi rajogók egyedül az ő valódi nevét tudják össze rakni.

 • Dzsubi
  2007-2009
  Dzsubi korábban a Dark Revenge tagja volt, Darknessért cserébe érkezett a CiáNba. Mielőtt zenélni kezdett volna, régi barátjával, Han Soloval fűszert csempésztek a Corelia-rendszerben.